Faruk Tugayoğlu Ortaokulu

Vizyon: İstiyoruz ki… Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, Okulumuzun velileri, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin, Okulumuzda, hem öğretenler, hem de öğrenenler, birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın, Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye, daha güzele ve daha mükemmele ulaşmak için çalışsın, Okulumuzda bulunan her öğrencimiz, çalışan öğretmen ve personelimiz,Faruk Tugayoğlu Ortaokulu´nun bir parçası olmaktan büyük gurur duysun, Okulumuz emsalleri arasında her gün daha iyiye gitsin ve “ en iyi “ olsun.

Misyon: BİZ… Bütün öğrencilerin vatan sevgisi ile dolu, Atatürk’ü ve Atatürkçülüğü iyi anlamış, ülke kalkınmasında severek görev alacak, geleceğe umutla bakan, kendisi ve çevresi ile barışık, bilgili, becerikli, cesur, kendini önemseyen, özgüvenli bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara çağımızın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazandırmak, öğrenci, veli, çalışan ve çevrenin beklentilerine cevap vermek ve etrafımızı güneş gibi aydınlatmak için VARIZ.

Saatler: 08.30-12.00 12.40-15.00
Isınma: KLİMA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: VİZYONER EĞİTİM GÜÇLÜ KURUM PROJESİ,AHENK PROJESİ,GÜVENLİ OKUL PROJESİ,OKULUM TEMİZ PROJESİ,

WEB - https://ftugo.meb.k12.tr

Adres - KIŞLA MAH. 47 SK. NO 9/2 MURATPAŞA / ANTALYA

Öğretim Şekli :Tekli (Normal) Eğitim

Yerleşim Yeri - KIŞLA MAHALLESİ 47. SOKAK NO:9/2 MURATPAŞA ANTALYA

Adres - KIŞLA MAH. 47 SK. NO 9/2 MURATPAŞA / ANTALYA

Ulaşım Şehir merkezinde bulunduğumuzdan dolayı her türlü dolmuşla ulaşım mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe MEM´ e uzaklık 2,1 km İl MEM´ e uzaklık 4 km